Och nu över till...

avdelningen jubelidioter..

Var vänlig o tryck HÄR så kommer du att få se nåt idiotiskt... Efter det korta reklaminlägget...

Vem var det som sa att poliser åxå är människor?

Nåt liknande har hänt mig, fast inte lika brutalt.. Men jag har ingen film att visa upp =( o det skulle bara bli en polismans ord gentlemot mitt.. fast då på den tiden så var jag knappast trovärdig.

Detta får mig att tänka på vad jag upptäckte häromveckan:

Jessica ska låna mn bil så hon kör mig til högskolan..  NÄr vi ska svänga in på parkeringen, så ser jag en polisman stå o lura bakom busskuren.

Tänkte inte mer på det, så jag går upp til Tobbe o Johan. Där uppe så börjar vi diskutera det hela, då vi har klar sikt från tredje våningen.. o vi ser att han kollar, sen pratar han i nåt o 300m längre fram kommer det fram andra poliser o vinkar in bilar... rätt så många bilar, kanske var tredje typ


jag bestämmer mig för att gå ner o fråga konstapeln. Jag smyger mig bakom honom då han är i full förd o smuyger på bilister.

HEJ! ropar jag lite halvhögt o det får honom att hoppa till ännu högre.  Han vänder sig om o bemöts av det strörsta leendet jag kan dra til med.  

Jag berättar för han att vi sitter där uppe ( jag pekar mot kontoret o de andra börjar vinka glatt).. O vi undera.. Vad hpller du på med?

-BIlbälteskontroll svarar han och ler mot mig.
-Men här är det 50 o du ser ju inte bilarna framifrån, utan på sin höjd en gnutta när de kör förbi, Men vad händer om de typ tar på sig bältet tills de blir invinkade?
-Ja, då är det mitt ord mot deras, sad han o gav mig ett överlägset flin.
- jaja, sa jag o där kände jag att det är lika bra att lägga ner.

Polismannen, som var ungefär 25 var jättetrevlig, men dock så kan jag tycka att det kanske var lite fel sätt att kolla sånt? Och att han ändå var så säker på att hans seende = lagens lag.
Det är skrämmande..

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0