Nya sidan uppe

Så mina kära vänner.

min nya sida är uppe.. tack Ari som gjorde den..  den är rätt enkel o bra...  De som vill kan maila han på ari@jaconmedia.se o fråga runt liksom om hemsida.

men jag är jättenöjd..

och här är den:    www.darkfashion.se

enjoy..  o nu vill jag ha lite feedback med.. vad är fel, vad är rätt vad kan jag förbättra?

Yes... nu hemsida runt hörnet

Just nu sitter min gode vän Ari och snickrar en sida till mig.

så soft att updatera till det lite =)

återkommer.. nu ut i regnet.. baaah

Mr potatohead =)

Hah. hittade en gammal bild som pontus f tagit på mig =).. gryyym. =)vilka farliga ögon jag har där.. en riktig svärmorsdröm ;)

de två monstren....

Hjärtat har två katter.. en tjej o en kille, Gizmo och Pandora. G är lite .. eller snarare rätt mycket tillförsiktig.. medans pandora är tilliten själv..

ett exempel.. vi skulle duscha dem, Pandora bara glor när hon får duschstrålarna mot sig o Gizmo, han blir paraliserad...  Men jag är förvånad att de inte rev upp våra armar under processen.. 


Pandora:Gizmo:
Nyduschade o fina i pälsen =)

ibland önskar jag att jag var en av dem...

Världens coolaste Jennifer


Jennifer Håkansson.. Hon som jag min tröga fan råka glömma nämna i föregående inlägg.. Hon är rolig hon..


Hon har nämligen nyss lärt sig en ny mening:
"- Har du läst boken mitt liv i gips? "

Och det tyckte hon var aproligt. ( vilket det är)... 


Så.. än en gång o utan att spilla mjölk nånstans.. ett eloge til Jennifer som står ut med mina sjuka och lite halv bizarra skämt medans vi roddar.

*trumvirvel* .... .....TADAAAAAA

J E N N I F E E E E E E E E E R.. !!!!

http://www.jenniferhakansson.com/


Lovar jennifer.. jag ska vara noggrannare med att definiera ved J & J står för nästa gång =).. pusselipusspuss...


lite original bilder dårå.. =)
fotning 10 timmar typ nonstop

idag har J & J o viktor varit hos mig sen kl 12.. vi har praktiskt fotat hela dagen.. 4 sessioner med olika kläder samt olika locations..  Sen mitt i allt bjöd jag på mat, eftersom Jonna o Nicole har tydligen gaddat ihop sig om att jg uppenbarligen bara kan laga en maträtt.. vilket är heeelt fel..   så,, idag gjorde jag min dunder blixt goda potatismos med stekt flundra o lite olika smaker som spenat, ägg, majonäs o dyl... o alla blev nöjda....  sen på det igen.. nu är jag trött o ska slappa.. återkommer med bilder när det blir aktuellt....   Saknar hjärtat med som fan.. men kommer träffas på fredag...

slappa var det ja.. =)

Första dagen avklarat...

jag dukade till med lite catering….
då var det dax att öppna upp det lilla paketet...Sen började Mia att bli lite galen av alla kläder....
O nu kom sara =)

måndag heela dagen..

kom hem igår kl 22, efter att ha varit och gästtalat på en kvinnobehandling. alltid lika skönt fteråt , dock rätt så slutkörd, men det är skönt samtidigt. jag fylls av ny energi efter varje föreläsning/ gästtalning.

Helgen tillbringa jag med söta rara älsklingen. Inget högt tempo, förutom när vi va o simmade, fast jag lekte mest, min kropp klarar nog inte av att simma... ännu =)

idag så kaaaanske jag får ett stort paket på 29 kg med kläder. känns kul. lite nervöst är det ändå.. fast sån obefogad nervösitet. nu sk ajag bada och efter det morgonvarvet runt karlshamn

BTH...
Idag så är jag portöppnare åt Markus från karlskrona.  Han skulel fota Julia o jag följde med dåå han vill efota på skolan o jag har kort in dit..

Markus är då till vänster på bild... o Julia till höger.Se så Markus smutsar ner stolen med sin fot...  Han springer omkring här o svär o spottar o jag  tycker synd om Julia som nästan börjar gråta...

haha. skojaaaaaar.. vi har skitkul.. vi snackar paraplyer o julia är så duktig så...


plötsligt så hände det....

jag klev upp kl halv åtta i morse.. shit va segt..

hade ett möte hos kommunen.. sen träffade jag up JImi på jämshög.. sen hem med sara o åkte til bilkyrkogården..O nu sitter jag här och är aphungrig...

ska nog äta lite..

Zoo i malmö...Igår så var jag, Jessica o Niklas på zoo i malmö...

rätt trevligt att vara så nära livsfarliga djur...

Den farligaste av dem alla på plats:
Niklas:
Den sötaste av dem alla, Jessica:Och den tjurigaste:


Att leva omringad av kaos...


Jag är glad att jag lever. Jag är glad at jag har ett liv och jag är framförallt glad att jag har utvecklats till en bra människa med sunda värderingar.

detta har inte annars varit en självklarhet för mig. inte ens i närheten.

Jag brukar föreläsa för olika klasser om min sjukdom och alla dess invävda tentaklar som den kan agera ut med.  Senast så föreläste jag om kriminalitet i typ 2.5 timmar.  Det kändes skönt. Det känns underbart att jag har försonats med mig själv. Känns bra att jag kan berätta så enkelt om min sjukdom, för det betyder att jag har bearbetat de tunga sakerna såsom skuld o skam o ångest o alla dess förgreningar. Visst. jag kan fortfarande få en uns av skuld o skam än idag, men idag har jag förmågan att hantera det på ett sunt sätt. Jag möter ofta människor där jag kan se vart de befinner sig. Jag kan se att de är på väg att göra det de förväntas göra i och med att de just inte kan förmå göra annorlunda.. I sånna lägen önskar jag att jag kunde få dem att lyssna på mig.. Men .. samtidigt.. jag lyssnade inte på någon när jag befann mig där.. så jag förväntar inte att nån ska lyssna på mig.. 
Men jag önskar.

Jag önskar att jag kunde på ett eller annat sätt nå dem på en djup nivå, så att insikterna bara haglar över dem. Men det enda jag kan göra är att kasta in lite hundkex.. så får de själva upptäcka situationen.. men det tar sin tid.. o ibland.. så hinner man gå under under den tiden det tar att till o med upptäcka så banala saker som  till exempel, vem som bestämmer i ens eget liv, vem som har kontrollen över ens egen situation.. Inte andras, elelr åt andras.. utan sitt eget liv.  

You are in charge...

NU funderar jag på att bara slänga mig i badet o enbart lyssna på vattnet som droppar sakta men stillsamt från vattenkranen ner i badkaret... Detta skapar en hollistiskt kaotisk stimulans inom mig... att varva ner är så stressande för mig... till en början... sen efter ett tag blir det som efter ett bra knull.. helt avslappnande.. 

typ weeey liksomPunkjulle..som jobbar på JC / Karlshamn...

Onsdagen som bara försvann

Lite spontant så blev det foto sesion idag..  Julia...Honey, do you get the cookies from the kitchen??


årets smartaste affärsidé...

måste og vara denna sida:

http://www.mrsvensson.se/

lite småt beroende framkallande är den åxå.. =)

men.. smart framförallt.. 

fotosession....

Sitter här i köket med Vicki o Jennifer...medans de är tjejiga så har jag redigerat en bild på jonna...
Nu...rigga studion... =)


Insvep av .. en handuk

sitter jag nu.. nyss tagit ett bad. lyssnar på Tatu (!). Tycker de kan vara rätt så melokonisk musik en tisdag förmiddag liksom.

har mailat runt som en del av min morgonrutin.  förr i tiden fanns det brevvänner, har det blivit ersatt av blogg kulturen?  Det verkar så. förmodligen genom att man kan öppna sig rätt ut mot alla. 

igår hade jag ett samtal om min blogg. Och .. ja..  vad ska ajg säga.. varför skriver jag blogg egentligen?.. Jag tror att jag gör det för att synas.. för att vara del i ett större sammanhang, o mycket gör jag det nog för nån form av självbekräftelse. typ: Titta va jag kan..   Förvisso så vet jag vad jag kan, men klart det är kul när jag får kommentarer som : Ooo va fina,.. o så vidare...

Jag tycker om bekräftelser, det ska jag inte dra under stolen.  De driver mig framåt i min utveckling.
Men handen på hjärtat, vem gör inte det? Men det är inte så att jag lever för min blogg, jag lever för mina visioner snarare.

Sen har jag en förmåga at jag kan bli stolt för minsta lilla. Det har jag rätt til med. saker har inte varit så självklara för mig alltid. För 7 år sen skulle jag ALDRIG ALDRIG, det existerade inte.. att jag skulle ha ett sånt liv som jag har nu. Så visst gottar jag mig i saker omkring mig. kan vara materialla  o även andliga. Saker som är så självklara för "svensson"..   men jag tror även att jag har min drivkraft att tacka för att jag är där jag är idag. o .. min envishet=)...

men.. så länge det finns hopp finns det liv. Och jag lever nu..session...

I köket just nu så sitter Jonna o bli sminkad av Jennifer. de snackar massa sånt tjejsnack så jag sitter här i stöllet i mitt vardagsrum.. Kanske ska förbereda lite i studion med..  FIck mina visitkort idag. skitfina o blanka...

Innan idag var jag ute med Sara i skogen och fotade löv.. ja. haha.. gamla löv mot ett vit papper.. Jag ska använda dem som CG i en musikvideo. ska rensa 25 löv digitalt, lägga i dem i ett 3D program o sen koppla dem till partiklar.. o sen koppla lite diverse kraftfält til dem.. typ turbulens o sånt..  o för den som är insatt.. "instance particle" heter det jag ska göra.

Och ni som förtjänar det.. tack för att ni finns =

Jessi
weeey =)

vinnare....
så blev den =) lite lagom Mac inspirerat.. då jag .. jobbar med mac =)

nytt visitkort...

Nu vill jag veta vad ni tycker ag borde tänka på..... snälla.. =)

osäker om jag borde ha mail med..   vanligtvis ja..  eller hur?


Fredagen den 3:e...

Sitter här på kontoret och hoppas att timmarna ska rulla fort nu...

Är hungrig.. men väntar på att sara ska höra av sig. men jag är hungrig.. så det får bli ett par snaba burhare på Mcdonalds...

Känner mig bra idag.. dvs jag mår bra.. har en lätt känsla över hela mig. tillfreds med andra ord. 

NU är jag trött....

har suttit nu några timmar.. o söat in på lite annorlunda redigering.. jag körde mycket selective olor.. o ändra i de röda.

samt overlay en hue/saturation som jag ställde in på lite gul rött..

Hade tankar på att ha lågor vid sidan om .. men skulle kännas .. "to much"....  så.. det fick bli lite mer naturell.


impulsivt o improviserat....

Julia frågade mig på msn om vi kunde planera en fotning..  nu sa jag.. tio minuter senare var Julia här med ett leende större än universums helhet... en kopp té och en cigg senare körde vi igång... Jag fick äran att ta Julias oskuld... =)

Så blev det med ljusringen...
ooo en till då rå
nu ska jag titta på nån halvrollig film.

lekt med J & J

Idag har jag först o främst klippt klart en musikvideo.. nu återstår det roliga o kreativa i det hela....
Sen på kvällen, så fota jag med J & J..  Jennifer o Jonna..  Vi var hos Jennifers föräldrar där vi fick låna deras coola badrum.


Det gick över förväntan.. Känns skitbra att Jonna har kommit til en punkt då hon kan leverera så jävla bra....

låter bilden tala för sig själv..


.

Här har jag gjort en enkel styling bara..  vet inte om jag ska bärja med att skriva ner hur jag gör mina bilder.. om det finns nåt intresse. denna bild är i alla fall bara 15 lager totalt.

ne. nu ska jag fortsätta redigera....

RSS 2.0