Ursäkta röran...Vi bygger om =)

En dag som denna....

En dag som denna känns det bra.

Är på utflykt i Karlshamn. ska snart till Gösta o rodda lite med hans dator. Senare ska jag fota till en fototävling o efter det kommer hjärtat hem runt 22.

Det känns skänt att ha flyttat, men att det är kaos pga ommålning stör mig lite faktiskt. Eller. det stör mig rätt mycket. Visst, jag gillalalala läget o så. men ja..  längtar tills allt är färdigt. Då sk ajag lägga upp lite bilder här..  fast.. jag kan ju ta en bild på hur det ser ut nu i o f s.. =) 

Börjar bli hungrig med.. 


MEN.. hur man än vändero vrider på det.. så har jag det bra.  en underbar flickvän som förstår mig mer än vad jag vågar erkänna... =)


Underbar sysselsättning som jag får betalt för...

O underbar omgivning.


byta lampor

På bilen. Det ska jag inleda med. Det visade sig att tre olika lampor var off.  Så det ska bli ett spännande projekt att pilla lite lampor. =)

Två dagar kvar nu tills de börjar måla om lägenheten. Ska bli skönt att kunna organisera till det här ihop med raringen.

så.. Det går ju framåt ;)

hemkommen från götet....

.. o när jag har lämnat av jennifer.. så blir jag stoppad av polisen...    nervös blev jag.. inte av att jag blev stoppad men en gammal reflex från svunnen tid...

Nu sitter jag med Herr Conny på högskolan o planerar en kurs som jag sk avara med o hålla i... sånt 3D o sånt..

Sau, nu börjar det ta form...


Idag flyttar vi ihop =)

Häftigt, maxat, stabilt. underbart, mysigt,


Jag var på mcdonalds innan o skulle fråga om de kunde sponsra mig med fem kaffemuggar och de gick bra.. Så, trots att de är  bra på att göra folk feta, så gjorde de vår morgon bra, då vi kan dricka kaffe medans vi går genom flytten.

om jag ksa ta nåt att äta kanske? men vaaad? .. jag får ta fram den där spiken o lägga i en gryta.. =)

HAALT

Att vara närvarande i sitt frånvaro..
Att vara med utan att vara efter..
Att se in i  väggen men fortfarande se klart..
Att greppa tag i stunden trots att flyktigheten driver mot framtiden..
Att se sig om och inse att kaos råder..

Halt!
Andas

Och bli närvarande på ett medvetande sätt som ger en helhetssyn bortom flyktigheten som nu består av kaos.

shit va flummigt...  =)

i morgon dårå

SÅ får ajg o hjärtat nycklarna til lägenheten.. najs

vacker...

ja.. jag har även jag en mjuk sida.. =)


Släck ljuset en timma

Sprid ordet... Även om du inte tänker göra det, så kanske den som läser detta gör det...

http://www.wwf.se/v/klimat/earth-hour/1196404-earth-hour-2009-startsida

facebook

Jag ska inte påstå att jag va med på den första facebook vågen som va då alla skulle skaffa det - Har du facebook ? gick alla o fråga varandra , som om det var den självklara grejen som påvisa att man var med o hade koll..

Meeen , till slut så skaffade jag facebook o bara hade det. Den senaste tiden så har jag spenderat flertalet timmar på att uppsöka vänner jag har haft innan. Och det är verkligen härligt. Att efter 10 års ingen kommunikation att återigen ta kontakt. Får reda att rykten jag hade hört om fängelse o död inte alls stämde.

Jag är glad att facebook blivit så omfattande. Då jag har lyckats komma i kontakt med människor som jag inte annas kunde få tag på men tänk på til o från.

Jag blir minst lika glad när jag får höra av att de har tagit tag i sina liv så som jag har gjort. Som idag, ringde jag upp en vän som fanns där innan drogerna kom i våra liv. Han är ren från allt nu och det glade mig som fan. Typ min dag är på topp nu för det.

Ne, nu ska jag röja färdigt här.


sitter här hemma...

Och har lite långtråkigt..

min andra dator åller på o renderar massa , så jag kan inte göra nåt på den.. väntar på älsklingen. så jag ska testa lite annorlunda stilar i redigering..

Här kommer första...Lite tonadsvartvitanalogsimulation.. =)

Fredag igen rå...

Inlede med att posta ibäg lite bibeställda bilder.

Snart ska jag ta o äta lite frukost och sen sätta mig o redigera på ett projekt. Det ska vara klar 6 April. Men ja vill ha den i fas med all flytt o sånt.

Packningen går lite segt. Eftersom jag tänker "ja, men detta behöve jag ju".. men sanningen är den att jag inte gör det.. o sen slutar det med att jag måste kolla mina mail osv..  blir nog som vanligt ett panik flytt i sista minuten. Men va fan. det funkar det med. =)

Jessica kommer snart hit, tror jag.. hon skulle rodda lite saker först.. sen komma hit.  Shiit va jag har blivit torsk på hennes fisk..  ( höhö )

Ne. nu frukost först ja..

Jag kanske sk abörja med photoshop tutorials här på bloggen?  så att det kanske blir lite mervärde än att bara läsa hur jag tänke för stunden o vad jag har gjort liksom...

haj haj

jag.. smälter....typ..
ajaj. inte bra.. hur ska jag då kunna välkommna jessica om typ tre timmar? =)

Jag får ta o reversa processen ...

fick en förfrågan innan

på Facebook. det är en bekant som frågade mig om jag kunde klippa ihop några scenen från en film som de sk aanvända till en spelning med deras band..

efter att jag ställde frågor för att förstå hu mycket tid det skulle ta, så föreslog jag 700 kr. rätt billigt , då det skulle ta mig ett par timmar o de är 5 i bandet och de flesta har jobb. Så det var ett riktigt kompispris. Samt de skulle få mer utöver detta bara , jag skulle ju skapa några gulliga effekter, men det sa jag inte, det skulle bli som en suprise.

Hans svar var:

ha ha ha rolig kille du, jag fixar det själv. Glöm att jag frågade.

det gjorde mig förbannad på flera sätt.

1. ska jag offra 2-3 timmar av den tiden jag inte har, ( alla möjliga ringer mig varje dag, skickar mail eller  på msn, som kan inte hantera sina datorer, de får inte in kanaler på sin tv, de har köpt en ny stereo de inte kan förstå osv osv)  Bara för att jag är teknisk kunnig o rätt så insatt. betyder det att jag ska springa o tillgodose min omgivningsbehov för det?

2. Jävligt nonchalant svar. 

3. blir jag tagen för givet? Att jag ska distå med mina kunskaper bara för att jag har dem?


Ne, nästa som frågar mig om nåt, ska jag länka hit. visst, jag är inte sen med att hjälpa till när nån ber mig om det. men är detta summan av allt?

Du som läser detta o vet med dig att jag har hjälp dig med nåt, ta inte illa upp. det handla inte om dig.. utan det handlar om att det finns ungefär 20 som dig.

Ne, nu sk ajag fika

beauty dish beauty dish

Idag har jag fått ett paket från kaffebrus =)

dels en softbox på 140cm

sen en beautydish. NÄr jag öppna paketet så skratta jag . -Hur i allsin dar ska denna mockapär få plats på min stackars blixt?

Men det gick . så jag va tvungen att testa lite på mig själv...funka fint fint. =)

nu bara en modell framför den sårå...

in bed with thomas

Idag har det varit en bra dag.. varit på en massa möten. o jag blev lite snoppen att under dagen , å visade sig att ett företag vil köpa loss några av mina bilder. så , jag har tillbringat kvällen med att göra research om vad som gäller, vilka priser samt att utformat ett köpe kontrakt.

o en liten reflektion..

FN släppte nyligen sin hälso rapport..  etta på listan stod rökning. ingenstans verkar det stå om alkohol..  Hur är synen på alkohol egentligen?

ta bara detta scenario:

en person är bakful på jobbet, hur bemöts denne? .. lite dold sarkasm o ett leende på läpparna o kanske med kommentaren: jasså du? lite ratatajtan igår?

Men det som i själva verket har hänt är att vedebörande har druckit för mycket, o bakfyllan är ett tecken på förgiftning.

Hur sunt är det rå?

en favorit i repris...


flytt snart dårå...

har börjat seriöst att packa ner saker. förberett för flytt...

Idag har jag o hjärtat flyttat bort halva mitt vardagsrum för att göra plats inför ommålning. synd tycker jag, eftersom jag har nog karlshamns coolaste väggmålning.

men alla kan inte vara lika flippade i smaken som mig.. =)

så nu ligger jag i sängen på sovrummet.. har min 46" framför mig o suroundet inkopplat.. Mmmmmmmmmmmmmm.

bara en sak fattas.. eller som jessica föreslog.. två saker fattas ;)

Och nu över till...

avdelningen jubelidioter..

Var vänlig o tryck HÄR så kommer du att få se nåt idiotiskt... Efter det korta reklaminlägget...

Vem var det som sa att poliser åxå är människor?

Nåt liknande har hänt mig, fast inte lika brutalt.. Men jag har ingen film att visa upp =( o det skulle bara bli en polismans ord gentlemot mitt.. fast då på den tiden så var jag knappast trovärdig.

Detta får mig att tänka på vad jag upptäckte häromveckan:

Jessica ska låna mn bil så hon kör mig til högskolan..  NÄr vi ska svänga in på parkeringen, så ser jag en polisman stå o lura bakom busskuren.

Tänkte inte mer på det, så jag går upp til Tobbe o Johan. Där uppe så börjar vi diskutera det hela, då vi har klar sikt från tredje våningen.. o vi ser att han kollar, sen pratar han i nåt o 300m längre fram kommer det fram andra poliser o vinkar in bilar... rätt så många bilar, kanske var tredje typ


jag bestämmer mig för att gå ner o fråga konstapeln. Jag smyger mig bakom honom då han är i full förd o smuyger på bilister.

HEJ! ropar jag lite halvhögt o det får honom att hoppa till ännu högre.  Han vänder sig om o bemöts av det strörsta leendet jag kan dra til med.  

Jag berättar för han att vi sitter där uppe ( jag pekar mot kontoret o de andra börjar vinka glatt).. O vi undera.. Vad hpller du på med?

-BIlbälteskontroll svarar han och ler mot mig.
-Men här är det 50 o du ser ju inte bilarna framifrån, utan på sin höjd en gnutta när de kör förbi, Men vad händer om de typ tar på sig bältet tills de blir invinkade?
-Ja, då är det mitt ord mot deras, sad han o gav mig ett överlägset flin.
- jaja, sa jag o där kände jag att det är lika bra att lägga ner.

Polismannen, som var ungefär 25 var jättetrevlig, men dock så kan jag tycka att det kanske var lite fel sätt att kolla sånt? Och att han ändå var så säker på att hans seende = lagens lag.
Det är skrämmande..

Lkpg igen.

Jag o Jessica vaknade igår... åt frukost osm jag gjorde ordning o sen så bestämde vi att vi skulle ta en daytripp till lkpg. Vi körde upp o sen körde om kring, åt på Pizzeria Venezia och sen hälsade på Jimmy o Lena. Jättelyckad dag. dock så under resan så var det två olyckor, mindre roligt för dem.

Nu håller jag på o packar, Har packat tre kartonger. Har satt up ett system... Jag märker lådorna;)  kommer nog funka bra =)

RSS 2.0